✨ Foloseste codul NICOLAE10 si ai 10% reducere la cosul tau pana in 8 Decembrie!✨

Politica de retur

Politica de retur

Formular de retur

Toate coletele trebuie să fie trimise cu opțiunea deschidere pachet și să conțină aceleași date pe al carei nume a fost plasată comanda.

DREPTUL DE RETUR

Conform legislației în vigoare și a politicii noastre comerciale, aveți dreptul de a returna produsele achiziționate de la Dumco Sales SRL în anumite condiții. Returul trebuie sa ajunga in depozitul DMLiving in maxim 14 zile calendaristice din momentul intrarii in posesia produselor.

 1. Pentru a iniția un proces de retur, este necesar să completați formularul nostru oficial de retur, pe care îl puteți găsi pe site-ul nostru web. Acest formular trebuie să fie completat cu toate informațiile corecte și detaliate, inclusiv numărul comenzii, datele de contact și motivele pentru care doriți să returnați produsele. Asigurați-vă că furnizați informații precise pentru a facilita procesul de retur.
 2. După completarea formularului de retur și procesul de returnare cu opțiunea deschiderii coletului, Dumco Sales SRL va examina situația și va verifica starea produselor returnate. În urma acestei verificări, veți fi informat cu privire la acceptarea sau respingerea cererii de retur.
 3. În cazul acceptării cererii de retur, Dumco Sales SRL va proceda la restituirea sumelor aferente produselor returnate. Fondurile vor fi returnate pe cardul utilizat pentru achiziție sau prin altă metodă convenită.
 4. Vă rugăm să rețineți că toate produsele returnate trebuie să fie în stare perfectă, cu toate accesoriile și ambalajul original intact. Orice deteriorare sau folosire excesivă a produselor poate afecta eligibilitatea acestora pentru returnare.
 5. Dacă Bunul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou (ambalajul este parte integrată din produs iar orice deteriorare a lui va fi considerată deteriorare a produsului, accesorii lipsă, bunul este deteriorat, cutiile scrise cu diferite tipuri de culori sau cu aplicarea marker-ului direct pe suprafața acestora, cutiile transmise într-o stare degradantă), ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea Bunului în stadiul inițial, după caz, sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumpărătorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de către Cumpărător.
 6. În cazul în care Clientul își exercită dreptul de retragere după ce a utilizat Bunurile într-o măsură care depășește limita necesară stabilirii naturii, caracteristicilor și modului de funcționare a acestora, Cumpărătorul este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor.
 7. De asemenea, în cazul comenzilor, pentru care transportul a fost oferit gratuit din partea www.dmliving.ro, și cu privire la care se solicită returul, ne rezervăm dreptul de a reține din suma restituită taxele de livrare suportate cu ocazia livrării comenzii, menționăm faptul că aceste taxe includ atât costul livrării inițiale către cumpărător, precum și costul returului.
 8. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul în situațiile în care aceste retururi sunt făcute cu rea-credință de către cumpărător. Considerăm o manifestare a relei-credințe efectuarea de către un cumpărător a mai mult de 3 comenzii asupra cărora s-a solicitat procedura de retur fără achiziționarea vreunui produs.
 9. solicita o taxă pentru readucerea Bunului în stadiul inițial, după caz, sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumpărătorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de către Cumpărător.
 10. De asemenea, pentru ca un proces de retur să fie acceptat este necesară rambursarea produsului cu opțiunea deschidere colet oferită de către curier, astfel încât Dumco Sales SRL să poată verifica condițiile în care se află produsul returnat, în caz contrar procedura de retur va fi respinsă fără returnarea sumelor aferente.
 11. Costurile de transport pentru livrarea produselor sunt suportate de catre client
Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. In acest caz, Clientul se obliga sa notifice SC Dumco Sales SRL, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (e-mail / fax etc.) in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
 

OPȚIUNI ȘI COSTURI DE LIVRARE


Transportul coletelor este contra-cost și se află în responsabilitatea clientului. Costul transportului va varia în funcție de greutatea produsului comandat și va fi comunicat de către Dumco Sales SRL în momentul confirmării comenzii. Dumco Sales SRL livrează coletele prin operatorii de curierat.

Dumco Sales SRL oferă serviciul de livrare până în fața ușii imobilului din adresa de livrare specificată în momentul plasării comenzii, atât timp cât caracteristicile/particularitățile locației permit efectuarea livrării fără încălcarea reglementărilor legale privind securitatea muncii. În cazul în care livrarea nu poate fi efectuată fără încălcarea prevederilor legale, prestatorul de servicii, Dumco Sales SRL sau firma de curierat poate refuza livrarea în fața ușii locuinței/imobilului.
0

Completează formularul